“2. Ulusal Devrek Safder Kartoğlu Yarı Maratonu” için hazırlıklar tamam

• 10 Nisan 2023
Devrek Belediyesi’nin düzenlediği “2. Ulusal Devrek Safder Kartoğlu Yarı Maratonu” için hazırlıklar tamamlandı.

“2. Ulusal Devrek Safder Kartoğlu Yarı Maratonu” için hazırlıklar tamamlandı. 21 kilometrelik yarı maratona, Türkiye’nin dört bir yanından amatör ve profesyonel sporcuların katılması hedefleniyor. Devrek Kaymakamlığı’nın desteğiyle, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un çabasıyla 16 Nisan 2023 Pazar günü saat 09:30’da gerçekleştirilecek “2. Ulusal Devrek Safder Kartoğlu Yarı Maratonu” için geri sayım başladı. Maratonda, 21 kilometrelik yarı maraton, 10 kilometrelik yol koşusu ve üç kilometrelik halk koşusu kategorileri yer alacak.