Abdullah Hacı: “Eğitim hizmetlerine bütçe ayırdık”

• 10 Nisan 2023
Başkan Abdullah Hacı, Babaeski Belediyesi’nin eğitime yönelik hizmetlerini Belediye Gazetesi’ne anlattı:

2019 yerel seçimlerinden bu yana eğitime yönelik hizmetlerimizi şöyle sıralayabilirim:

•    Pandemi döneminde ilçemizdeki tüm okulları dezenfekte ettik. Okullara dezenfektan ekipmanı ulaştırdık.
•    İhtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarını (giysi, okul çantası, kırtasiye malzemesi vb.) karşıladık, bu kapsamda bütçemizden 455.000 TL harcadık.
•    İhtiyaç sahibi öğrencilere toplam 105.000 TL tutarında tablet ve bilgisayar desteğinde bulunduk.
•    60 öğrenciye bir defaya mahsus olmak üzere 3.000 TL nakdi yardım yaptık.
•    Bakım-onarım, boya ve tadilat işlemlerinde eğitim kurumlarına destek olduk.

Eğitimin ülkemiz ve geleceğimiz için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki dönemde de imkânlarımız doğrultusunda eğitime yönelik hizmetlerimize devam edeceğiz.