“Anılarda Emek Var” sloganıyla “Antika Pazarı” kuruldu

• 10 Nisan 2023
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde “Anılarda Emek Var” sloganıyla “Antika Pazarı” kuruldu.

“Antika Pazarı”, Yenişehir’de iki haftada bir cumartesi günleri kuruluyor. Antika Pazarı’nda, gaz lambasından taş plaklara, gramofondan radyolara, bakır eşyalardan tesbihlere, dikiş makinelerinden daktilolara, biblolardan antika saatlere kadar birçok antika eşya vatandaşların beğenisine sunuluyor. Mersin merkezden ve ilçelerden gelen antikacılar, ürünlerini satışa sunuyor. Antika eşyaları görmek ve satın almak için pazara gelen vatandaşlar da anılara yolculuk yapıyor. Pazarda satış yapan Ahmet Şan, “Tarihî, kültürel, sanatsal işlere önem verilmesi bizi sevindiriyor, mutlu ediyor. Katılım bayağı iyi, ilgi yüksek. Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz,” dedi.