“Armağan” adlı resim sergisi sanatseverlerle buluşuyor

• 10 Nisan 2023
İzmir Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Sanat Galerisi, ressam Yusuf Ahmet Fitoğlu’nun “Armağan” adlı resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

Ressam Yusuf Ahmet Fitoğlu’nun “Armağan” adlı sergisi, Çetin Emeç Sanat Galerisi’nde açıldı. Serginin açılışına, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay ve çok sayıda davetli katıldı. Sergi, 16 Nisan’a kadar gezilebilecek. Serginin açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu, “Bu önemli çalışma, bize hayata farklı bir gözle bakmamız gerektiğini öğretiyor. Umarım İzmirliler bu sergiyi gezer, hikâyesini dinler,” dedi.