Armağan Fitoğlu ve Yusuf Ahmet Fitoğlu’nun resim sergisi Ayvalık’ta

• 10 Nisan 2023
Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisi, ressam Armağan Fitoğlu ve Yusuf Ahmet Fitoğlu’nun resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

Ressam Armağan Fitoğlu ve Yusuf Ahmet Fitoğlu’nun resim sergisi, Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisi’nde devam ediyor. 16 Nisan akşamına kadar gezilebilecek sergiyi, Ayvalık Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Ayşe Urul açtı. Urul, yıl boyunca çok sayıda etkinliğe imza atmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, değerli sanatçıları Ayvalık’ta konuk etmekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in Ayvalık’ı kültür-sanat ilçesi yaptığını dile getiren Urul, Ayvalıklı sanatseverleri sergiye davet etti.