Başkan Albayrak, iftar sofrasında depremzedelerle birlikteydi

• 10 Nisan 2023
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, deprem bölgelerinden gelen aileler için düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Tekirdağ’a gelen vatandaşlar için düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “On bir ayın sultanı Ramazan, kardeşliğin, paylaşmanın ve yardımlaşmanın ayıdır. Biz, mutlu günde de, kara günde de birlik ve beraberlik duygusuyla hareket eden bir milletiz. Bilindiği gibi 6 Şubat’ta meydana gelen büyük deprem felaketinde milletçe sarsıldık. Afet sonrasında halkımızın gösterdiği dayanışma her takdirin üzerindedir,” dedi.