Bayraklı Belediyesi, sokak hayvanlarına sahip çıkıyor

• 10 Nisan 2023

Bayraklı Belediyesi’nin Mansuroğlu Mahallesi’nde hizmete açtığı Sokak Hayvanları Tanı ve Tedavi Merkezi, donanımı, hizmetleri ve modern yapısıyla özel klinikleri aratmıyor. Bölgenin önemli ihtiyacını karşılayan, son bir yılda yaklaşık 2.400  ziyaretçi alan merkezde, 2.600 sokak hayvanının kısırlaştırma, bakım ve tedavi işlemleri gerçekleştirildi. Merkezde, 10 kedi ve bir köpek rehabilitasyon kafesi, nebulizatörlü yoğun bakım ünitesi, kan sayım, ozon tedavisi ve ultrason cihazları yer alıyor. Parazitoloji laboratuvarı, kan ve dışkı parazitleri gibi hastalıkların tanı ve tedavisinde yol gösterici birçok cihazla hizmet veriyor.