Doğan:“Önemli günlerde okulları ziyaret ettik”

• 10 Nisan 2023
Başkan Mustafa Doğan, Göktepe Belediyesi’nin eğitime yönelik hizmetlerini Belediye Gazetesi’ne anlattı:

Göreve geldiğimiz andan itibaren öğrencilerle sürekli iletişim hâlinde olduk. Üniversite öğrencileri için moral, motivasyon yemekleri ve toplantılar düzenledik. Bu etkinliklere devam edeceğiz. Üniversite öğrencilerine burs veriyoruz. Göktepe YİBO öğrencileri için geziler düzenledik. Çocuklara ve gençlere spor malzemeleri temin ettik. Önemli günlerde ve haftalarda okulları ziyaret ettik, öğrencilere ve öğretmenlere hediyeler verdik. Okul öncesi eğitimi alan çocukların giyim ve oyuncak ihtiyacını karşıladık. 1. Uluslararası Göktepe Kültür ve Sanat Sempozyumu düzenledik. Önümüzdeki dönemde de eğitime yönelik çalışmalar yapacağız, kültür-sanat etkinlikleri düzenleyeceğiz.