Efeler Belediyesi, öğrencilere sıfır atık eğitimi veriyor

• 10 Nisan 2023

Efeler Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerde sıfır atık bilincinin geliştirilmesi amacıyla sıfır atık eğitimleri vermeye devam ediyor. Çocuklarda çevre koruma bilincini yükseltmek ve duyarlı tüketici duygusunu yerleştirmek için harekete geçen Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, 9-10 yaş arasındaki öğrencilere sıfır atık eğitimleri veriyor. Eğitimlerde, kaynakların daha verimli kullanılmasının, atıkların geri dönüşüme kazandırılmasının, israfın önüne geçilmesinin doğaya ve ekonomiye olumlu katkıları hakkında bilgi veriliyor.