Efeler Gastronomi Festivali için başvurular başladı

• 10 Nisan 2023
Efeler Belediyesi’nin düzenlediği Efeler Gastronomi Festivali kapsamındaki yemek yarışması için başvurular başladı.

Efeler’e özgü lezzetleri tanıtmayı amaçlayan Efeler Gastronomi Festivali’nin 2.’si, 28-29-30 Nisan’da Pınarbaşı’ndaki mesire alanında gerçekleştirilecek. Festival kapsamında düzenlenecek yemek yarışması için başvurular başladı. En lezzetli tabağı sunmak için festivalde boy göstermek isteyen maharetli eller, 25 Nisan Salı gününe kadar başvuru yapabilecek. İlki geçen yıl düzenlenen ve şenlik havasında geçen festival hem yöresel lezzetlerin tanıtılmasına katkıda bulunmuştu hem de çeşitli etkinliklerle katılımcılara keyifli anlar yaşatmıştı.