Gaziemir Belediyesi, öldürülen gazeteciler anısına etkinlik düzenledi

• 10 Nisan 2023

Gaziemir Belediyesi’nin Öldürülen Gazeteciler Günü kapsamında düzenlediği etkinlikte, “Unutma Bizi” adlı oyun sahnelendi. Cengiz Toraman’ın yazdığı ve yönettiği oyunu, Levent Üzümcü Tiyatrosu oyuncuları Levent Üzümcü ve Orhan Aydın sahneledi. Solist Gülcan Altan ve piyanist Dengin Ceyhan, müzikle oyuna renk kattı. Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyun, tiyatroseverlerden tam not aldı. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Size söz, gazetecilerin özgürce yazdığı, sanatçıların sanatı özgürce icra ettiği günler çok yakın,” dedi.