İlkokul çocuklarına kantin desteği sürüyor

• 10 Nisan 2023
Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardım alan ailelerin ilkokula giden çocukları için başlattığı kantin desteğini sürdürüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardım alan ailelerin ilkokula giden çocuklarının yeterli ve sağlıklı beslenmesi için başlattığı kantin desteğine devam ediyor. Proje kapsamında pilot bölge olarak seçilen Altındağ ve Mamak’ta yaşayan 14.000 ilkokul öğrencisinin ailelerinin Başkent Kartı’na aylık 330 TL destek tutarı yükleniyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “İlk etapta 14.000 ilkokul öğrencisine sunduğumuz aylık 330 TL’lik kantin desteğini kısa sürede toplam 60.000 öğrenciye sunacağız. Çocuklar yeterli beslendiğinde başımızı yastığa huzurla koyacağız,” dedi.