Kangal: “Beldemizdeki okullara destek olduk”

• 10 Nisan 2023
Başkan Ali Kangal, Kaytazdere Belediyesi’nin eğitime yönelik hizmetlerini Belediye Gazetesi’ne anlattı:

2019 yerel seçimlerinden bu yana beldemizdeki eğitim kurumlarına destek oluyoruz. Her yıl birinci sınıf öğrencilerine hediye paketi (kırtasiye malzemeleri, çikolata) veriyoruz. İhtiyaç sahibi öğrencilerin okul ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Öğrencilere çevre bilinci aşılamak amacıyla şenlikler, etkinlikler ve yarışmalar düzenledik. Yerel yönetimlerin faaliyetleri anlatmak için öğrencileri belediyemize davet ettik. Başkanımız Ali Kangal, öğrencileri bilgilendirdi. Belediyemize ait sokak hayvanları rehabilitasyon merkezinde öğrencileri ağırladık, çalışmalarımızı anlattık, sokak hayvanlarıyla ilgili sorumluluklarımız hakkında öğrencilere bilgi verdik.

Beldemizdeki eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlere belediyemizin imkânları doğrultusunda destek olmayı, öğrencilerin gelişimine katkıda bulunacak kurslar ve etkinlikler düzenlemeyi hedefliyoruz.