Karşıyaka Belediyesi, ileri yaştaki vatandaşlar için çalışmalarını sürdürüyor

• 10 Nisan 2023

Karşıyaka Belediyesi, her yaştan vatandaşa dokunan projelerini hayata geçiriyor. İlçe nüfusunun büyük bölümünü oluşturan ileri yaştaki vatandaşlar için çok önemli çalışmalar yapılıyor. “İleri Yaş Dostu Kent” vizyonu doğrultusunda ileri yaştaki vatandaşlar için etkinlikler düzenleniyor. Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’nde, sağlıklı yaşlanmayı destekleyen aktiviteler ve kurslar gerçekleştiriliyor. Merkezde, haftanın beş günü resim, müzik, salon dansları, halk oyunları, fiziksel ve bedensel egzersizler, örgü, cam boyama, satranç, akıl ve zekâ oyunları, yabancı dil, briç gibi etkinliklerle ileri yaştaki vatandaşların sosyalleşmesi sağlanıyor.