Kumluca Deresi ıslah ediliyor

• 10 Nisan 2023
Çorlu Belediyesi, Kumluca Deresi’ndeki ıslah çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kumluca Deresi’nin temizlenmesi için çalışma başlattı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, “Kumluca Deresi’nin yerleşim alanları içinde kalan kısmı başta olmak üzere dere içinde biriken atıklar, taş ve kum yığınları, çamur birikintisi ekiplerimiz tarafından temizleniyor. Dere yatağına yağmur suyunun taşıdığı atıklar, taş ve kum yığınları, çamur birikintisi temizlenecek. Aynı zamanda kötü kokunun ve görüntü kirliliğinin önüne geçilecek, çevre sağlığını tehdit eden faktörler ortadan kaldırılacak. Islah çalışmalarını belli aralıklarla tekrarlayacağız,” dedi.