Özacar: “Dijital Kütüphane Uygulaması Başlattık”

• 10 Nisan 2023
Başkan Mustafa Özacar, Gelibolu Belediyesi’nin eğitime yönelik hizmetlerini Belediye Gazetesi’ne anlattı:

1.550 öğrenciye okul kıyafeti, 5.500 öğrenciye kitap, 1.845 öğrenciye ulaşım, 1.126 öğrenciye kırtasiye malzemesi, 60 öğrenciye tablet desteğinde bulunduk. 185 öğrencinin YKS sınav ücretini karşıladık. 15 okula eğitim malzemesi temin ettik. 315 öğrenciye nakdi yardım yaptık.
İlçemizdeki öğrenciler için ödev çıktı merkezi kurduk. Dijital kütüphane uygulaması başlattık. Resmî bayramlarda özel yarışmalar ve etkinlikler, okul tatillerinde tiyatro ve sinema gösterimleri düzenledik.

Önümüzdeki dönemde de eğitime ilişkin çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sosyal hizmet alanımızı genişletmeyi amaçlıyoruz.