Saruhanlı Belediyesi’nden arıcılara destek

• 10 Nisan 2023
Saruhanlı Belediyesi, “Arıcılığın Geliştirilmesi ve Desteklenmesi Projesi” kapsamında 85 arıcıya kovan ve maske desteğinde bulundu.

Saruhanlı Belediyesi, “Arıcılığın Geliştirilmesi ve Desteklenmesi Projesi” kapsamında arıcılara kovan ve maske dağıttı. Arı kovanı ve maskesi dağıtımından önce Saruhanlı Belediyesi Kültür Merkezi’nde arı yetiştiricilerine seminer verildi. Uludağ Üniversitesi, Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof Dr. Levent Aydın, arı yetiştiriciliği ve hastalıkları konusunda katılımcıları bilgilendirdi. 85 arıcıya ikişer adet arı kovanı ve birer adet arıcı maskesi dağıtıldı. Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, tarıma ve hayvancılığa destek olmaya devam edeceklerini belirtti.