Tepebaşı’nın çocukları izciliği ve doğayı öğreniyor

• 10 Nisan 2023
Tepebaşı Belediyesi’nin İklim İzcileri Programı’na katılan çocuklar, izciliği ve doğayı öğreniyor.

Tepebaşı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Tepebaşı İklim Sözcüleri Programı kapsamında çocuklara doğa, çevre ve iklim değişikliği bilinci aşılamak amacıyla başlatılan “İklim İzcileri Programı” devam ediyor. Çocuklarda özgüven, sorumluluk duygusu, liderlik, takım çalışması gibi becerilerin geliştirilmesinin hedeflendiği programda izcilik eğitimi de veriliyor. Eğitimler, Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda veriliyor. Program kapsamında her ayın ilk iki pazar günü izcilik, son iki pazar günü de iklim ve çevreye yönelik eğitimler, atölyeler ve teknik geziler düzenleniyor.