Torbalı Belediyesi, yatırımlarına devam ediyor

• 10 Nisan 2023

Torbalı Belediyesi, (Merinos-Sasa) Erdemoğlu Holding’le birlikte Cumhuriyet Mahallesi’ne spor kompleksi kazandıracak. Kapalı spor salonu, tenis kortu ve peyzaj düzenlemesiyle ilgili protokol imzalandı. İmza törenine, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu katıldı. Bugüne kadar hayata geçirdiği projelerle ülkemize cami, okul, taziye evi, polis merkezi, öğrenci yurdu, sağlık ocağı, müze ve park kazandıran (Merinos-Sasa) Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Torbalı’ya spor tesisi yapılmasına katkıda bulunacak.