Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali için başvurular başladı

• 10 Nisan 2023
Safranbolu Belediyesi, Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali için başvurular başladı.

8-10 Haziran 2023’te Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’nin 24.’sü gerçekleştirilecek. Festival kapsamında “Belgesel Film Yarışması” ve “Safranbolu Temalı Belgesel Film Yapım Destek Yarışması” için başvurular başladı. Festivale katılımın bu yıl da yoğun olması bekleniyor. Yarışmalarda verilecek ödüller de belirlendi. Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, festival aracılığıyla Safranbolu’nun ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtılmasının amaçlandığı belirtildi. Festival, kültür turizminin gelişmesine katkıda bulunmayı ve belgesel filmlerin hak ettiği değeri görmesini hedefliyor.