“Yaban Arısı” adlı oyunu sahneledi

• 10 Nisan 2023
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, “Yaban Arısı” adlı oyunu sahneledi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, hazırlıklarını tamamladığı yeni oyununu Haller Gençlik Merkezi Tepebaşı Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşturdu. Başak Gümülcinelioğlu’nun Türkçeye kazandırdığı, Şehir Tiyatrosu sanatçıları Savran Perk ve Ezgi Coşkun’un rol aldığı “Yaban Arısı” adlı oyunun kostüm tasarımını Tülay Kale, ışık tasarımını Mustafa Kala gerçekleştirdi. İngiliz oyun yazarı ve senarist Morgan Lloyd Malcolm’un oyunu, yıllar sonra bir araya gelen çocukluk arkadaşı iki kadının yüzleşmesini, kurdukları gerilim yüklü planın ilgi çekici ve heyecan dolu hikâyesini anlatıyor. Oyun sezon boyunca sahnelenecek.