Yenişehir Belediyesi depremzede çocukların yanında

• 10 Nisan 2023
Yenişehir Belediyesi, deprem bölgesinden gelen çocuklara spor kurslarıyla destek veriyor.

Yenişehir Belediyesi, deprem bölgesinden Mersin’e gelen çocuklara tenis, basketbol, futbol ve voleybol kurslarıyla destek veriyor. Yenişehir Belediyesi’nin geçici barınma merkezlerinde konaklayan çocuklar, kurslar sayesinde keyifli vakit geçirme imkânı buluyor. Yenişehir Belediyesi Ata Tenis Tesisleri’ndeki kurslara katılan çocuklarla tenis oynayan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yaraları birlikte saracağız, düştüğümüz yerden birlikte kalkacağız. Tüm imkânlarımızla misafirlerimizin yanındayız, ekmeğimizi bölüşeceğiz,” dedi.