Ceyhan Belediyesi, belediye çalışanlarının sosyal denge tazminatı ve diğer hakları için sözleşme imzaladı

• 17 Nisan 2023

İşçiye, emekçiye hakkını vermeye özen gösteren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, belediye çalışanlarının sosyal denge tazminatı ve diğer hakları için sözleşme imzaladı. Sözleşme, Tüm Bel-Sen’le imzalandı. Başkan Hülya Erdem, “Emekleriyle Ceyhan’a değer katan çalışanlarımızın hakkını, hukukunu korumak birincil görevimiz,” dedi. Başkan Erdem, imzalanan sözleşmenin belediyede çalışan kamu emekçilerine hayırlı olmasını diledi, sosyal hakları içeren sözleşme kapsamında belediye çalışanlarına 1 Mayıs İşçi Bayramı için 1.000 TL, eğitim yardımı için tek çocuklu ailelere 1.000 TL, Ramazan Bayramı için 1.000 TL, Kurban Bayramı için 2.750 TL ikramiye verileceğini ifade etti. Başkan Erdem, “Ceyhan Belediyesi demek, emek demek,” dedi.