Challenge İzmir proje yarışması başladı

• 17 Nisan 2023
İzmir Büyükşehir Belediyesi, “Challenge İzmir” adlı bir proje yarışması başlattı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin gelişimine katkıda bulunacak özgün ve yenilikçi fikirlerin ortaya çıkması için yeni bir proje yarışması başlattı. “Challenge İzmir” adlı proje yarışmasına, “altyapı”, “ulaşım”, “geri dönüşüm”, “turizm”, “dirençli kentler”, “iklim değişikliği” konularında proje ya da oyun geliştirme kategorilerinde başvuru yapılabilecek. Girişimciler, belirlenen kategorilerde proje başlıklarını oluşturabilecek veya mevcut proje başlıkları üzerinden yarışmaya katılabilecek. Yarışmaya, “challengeizmir.izmir.bel.tr” ve “kargakarga.com” üzerinden başvuru yapılabilecek.