Deprem bölgesindeki çocuklara umut taşıyorlar

• 17 Nisan 2023
Tepebaşı Belediyesi ve Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi işbirliğiyle deprem bölgesindeki çocuklar için kampanya başlatıldı.

Tepebaşı Belediyesi, deprem bölgesine desteğini sürdürüyor. Tepebaşı Belediyesi ve Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi işbirliğiyle, “Umudu Taşıyoruz” sloganıyla düzenlenen kampanya kapsamında deprem bölgesindeki çocuklara, oyuncak, akıl oyunları, kuru ve pastel boya, kırtasiye seti, boyama kitabı, test ve okuma kitapları, roman, peluş oyuncak, top, uçurtma, balon, puzzle, lego, oyun hamuru, diş fırçası ve macunu ulaştırılacak. Eskişehirliler, kampanyaya yoğun ilgi gösterdi. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, belirtilen malzemeleri 19 Mayıs Gençlik Merkezi, 29 Ekim Gençlik Merkezi, 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi’yle Özdilek Sanat Merkezi’ne teslim edebiliyor. Yetkililer, kampanyaya katılacak duyarlı vatandaşlardan, ikinci el oyuncakların kullanılabilir ve temiz durumda olmasını rica ediyor.