Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları sporla buluşturuyor

• 17 Nisan 2023

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, her yaştan vatandaşın fiziksel gelişimine katkıda bulunuyor, vatandaşları sporla buluşturuyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, kano branşının bahar dönemi eğitimleri için kayıtlara başladı. 20 Nisan’a kadar sürecek, 16-21 yaş gençler için düzenlenecek eğitimler için kayıtlar, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi (Gültepe) ve Şirintepe Spor Merkezi’nde alınıyor. Vatandaşlar, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi ve Şirintepe Spor Merkezi’nden eğitimler hakkında bilgi alabiliyor.