Finike Belediyesi, Seyahat ve Turizm Fuarı’na katıldı

• 17 Nisan 2023
Finike Belediyesi, EMITT 26. Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’na katıldı.

EMITT 26. Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı, İstanbul’da kapılarını ziyaretçilere açtı. Finike’de konaklama sektöründe faaliyet gösteren paydaşlarıyla birlikte fuarda yerini alan Finike Belediyesi, Finike’nin tarihini, kültürünü, doğal güzelliklerini ve yöresel lezzetlerini ziyaretçilerle buluşturacak. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Konaklama sektöründe faaliyet gösteren paydaşlarımız Dede Evi, Amelas Hotel, Fortunella Hotel, Setur Marinas’la birlikte EMITT Fuarı’na katıldık. Finike’nin tescilli portakalından, kokulu limonundan ve narenciyesinden oluşan hediyeliklerimizle, ilçemizi tanıtan dergi ve broşürlerle fuarda yerimizi aldık. Finike’nin dünyaca ünlü sahilini, doğal güzelliklerini ve tarihini tanıtmaya çalışacağız, ziyaretçileri standımızda ağırlamaktan mutluluk duyacağız,” dedi.