İzmit Belediyesi, Adıyaman’da prefabrik yaşam alanı kuracak

• 17 Nisan 2023

İzmit Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından deprem bölgesinde altı farklı noktada çalışmalarına devam ediyor. Depremzedelerin hayatlarına dokunacak çalışmalarına bir yenisini eklemeye hazırlanan İzmit Belediyesi, Adıyaman’da prefabrik yaşam alanı kurmak için çalışmalara başladı. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, “Başkanımız Sayın Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğünde Adıyaman’da prefabrik yaşam alanı kuruyoruz.  Asrın felaketini asrın dayanışmasına dönüştüren halkımızdan Allah razı olsun,” dedi.