Karşıyaka Belediyesi, ilçenin dört bir yanında kurduğu iftar sofraları kuruyor

• 17 Nisan 2023

Ramazan ayının başından bu yana Fikri Altay, Örnekköy, Cumhuriyet, Bahçelievler, Latife Hanım, Demirköprü ve Nergiz Mahalleleri’nde iftar sofraları kuruldu. Sokaklarda, parklarda kurulan sofralara her yaştan yüzlerce vatandaş katıldı. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya geliyor, vatandaşların dayanışmasına ortak oluyor. İftar sofraları ay sonuna kadar devam edecek. 17 Nisan’da Karşıyaka Çarşı’da, 18 Nisan’da Alaybey Mahallesi’nde vatandaşların katılımıyla iftar yapılacak.