Kemer Belediyesi’ne büyük ilgi

• 17 Nisan 2023
Kemer Belediyesi, EMITT 26. Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’nda büyük ilgi gördü.

Kemer Belediyesi, EMITT 26. Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’nda yoğun ilgiyle karşılaştı. Fuara, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, belediye meclis üyeleri Ferhan Fidan, Hasan Ali Acar, Cumali Afşin, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği ve otel yöneticileri katıldı. Başkan Necati Topaloğlu, “Kemer, geçtiğimiz yıl Antalya standında yer almıştı. Bu yıl sivil toplum kuruluşları da ellerini taşın altına koydu. Ortak bir çalışmaya imza attık. Son derece güzel ve beğeni toplayan stant alanında tanıtım çalışmaları yapıyoruz,” dedi.