Kırgöz: “Önceliğimiz eğitim oldu”

• 17 Nisan 2023
Başkan Adil Kırgöz, Dikili Belediyesi’nin eğitime yönelik hizmetlerini Belediye Gazetesi’ne anlattı:

Eğitim her zaman önceliğimiz oldu. Çocukların ve gençlerin eğitimine destek olmak amacıyla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Dikili merkezde, Çandarlı’da ve kırsal bölgeleri kapsayan 30 mahalledeki okullarda öğrencilere kırtasiye malzemelerinden oluşan eğitim seti yardımında bulunuyoruz. Tüm öğrencilere beslenme desteği veriyoruz. Okullardan gelen talepler doğrultusunda ilçe dışındaki sınavlar ve etkinlikler için ulaşım desteği sağlıyoruz. Pandemi döneminde eğitim kurumlarını ihmal etmedik, okulları dezenfekte ettik. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İzelman Dikili Kreş ve Anaokulu Eğitim Merkezi’ne her gün öğlen yemeği desteğinde bulunuyoruz. Atatürk ilkelerine ve cumhuriyete sahip çıkacak, bilgili ve donanımlı bireyler yetişmesi için belediyemizin imkânları dahilinde eğitime desteğimizi sürdüreceğiz.