Otizm Festivali düzenlendi

• 17 Nisan 2023
Konak Belediyesi ve Engelli Bireyleri Koruma ve Eğitim Vakfı işbirliğiyle “Otizm Festivali” düzenlendi.

Konak Belediyesi ve Engelli Bireyleri Koruma ve Eğitim Vakfı’nın Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında Otizm Festivali’nin üçüncüsü Konak Engelsiz Yaşam Köyü’nde düzenlendi. Gelenekselleşen festivale, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, EBKOV yöneticileri ve üyeleri, Konak Engelsiz Yaşam Köyü yöneticileri, eğitmenleri, öğrencileri ve veliler katıldı. Başkan Batur, “Burada her fırsatı değerlendirerek çocukların hayata bağlanması ve eğitimleri için çalışıyoruz. Bundan sonra da size her konuda destek olmaya hazırız,” dedi.