Psikolojik Danışma Merkezi Ankara’da kuruluyor

• 17 Nisan 2023
Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Psikolojik Danışma Merkezi” kurmak için çalışmalarına devam ediyor.

Toplum sağlığını ön planda tutan projeleri başkentlilerle buluşturan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulus bölgesine “Psikolojik Danışma Merkezi” kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kültür ve Tabiat Varlıkları Dairesi Başkanlığı ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın birlikte yürüttüğü proje kapsamında 1940’lı yıllarda yapılan ve uzun yıllar boyunca giysi merkezi olarak kullanılan atıl durumdaki tescilli bina, psikolojik danışma merkezine dönüştürülecek. 5 kattan ve 510 metrekarelik alandan oluşan binada, boya, bakım, onarım ve tadilat çalışmaları tamamlandı.