Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, zabıta personeline mevzuat eğitimi verdi

• 17 Nisan 2023

İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinasyon Merkezi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından zabıta mevzuatı eğitim programı hazırlandı. Eğitim programı kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin zabıta personeline mevzuat eğitimi verildi, saha uygulaması yapıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Süleymanpaşa ilçesinde görevli zabıta personeline mevzuat eğitimi verdik, personelimizi birçok alt başlıkta da bilgilendirdik. İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yürüttüğümüz eğitim programlarına devam edeceğiz,” dedi.