Torbalı Belediyesi, Torbalı Anadolu Lisesi işbirliğiyle doğa dostu bir projeye imza attı

• 17 Nisan 2023

Torbalı Anadolu Lisesi tarafından hayata geçirilen Erasmus+ “DiGree: Digital Green” projesi kapsamında Torbalı Belediyesi ve Torbalı Anadolu Lisesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Küresel ısınmaya, iklim değişikliğine ve sıfır atığa dikkat çekmek amacıyla hayata geçirilen projenin, Almanya, İtalya, Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerde de ortakları bulunuyor. Torbalı Belediyesi, uluslararası projeye destek olacak, projenin gelişmesine ve sürdürülebilirliğine katkıda bulunacak. Doğa dostu projelere desteğini sürdüren Torbalı Belediyesi, Torbalı Anadolu Lisesi’nde fidan dikti. Fidan dikme törenine, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Torbalı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serkan Tekin, okul yönetimi, projeyi hayata geçiren öğretmen ve öğrenciler katıldı.