Uçar: “Çocuklara ve gençlere her konuda destek olduk”

• 17 Nisan 2023
Başkan Abdullah Gürsel Uçar, Datça Belediyesi’nin eğitime yönelik hizmetlerini Belediye Gazetesi’ne anlattı:

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve ailelerin yükünü hafifletmek amacıyla öğrencilere kırtasiye malzemesi desteğinde bulunduk. Spor karşılaşmaları için şehirlerarası ulaşım sorununu çözdük, sporculara ulaşım desteği sağladık. Sporcuların motivasyonunu artırmak ve onları yalnız bırakmamak için bu hizmeti sürdüreceğiz.

Bülent Ecevit Kültür Merkezi’ni hizmete sunduk. Kültür-sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan bu merkezi, ilçemizdeki sanatçılara, derneklere, sivil toplum kuruluşlarına ve öğrencilere de açtık. Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde, tiyatro, konser, sergi, panel gibi çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Eğitime yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eğitimden spora, kültürden sanata kadar her alanda çocuklara ve gençlere destek olmaya gayret ediyoruz. Vatandaşların talep ve önerilerini dikkate alarak hizmet vermeye devam edeceğiz.