Ankara Büyükşehir Belediyesi yedi proje için kolları sıvadı

• 24 Nisan 2023
Ankara Büyükşehir Belediyesi, 47.970 konuttan oluşan yedi proje için temel atma ve tanıtım töreni düzenledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, hayata geçireceği konut projelerini başkentlilere tanıttı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törene, CHP Genel Başkanı ve 13. cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı partilerinin temsilcileri, Ankara Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ve belediyenin iştiraklerinden PORTAŞ’ın başkentin farklı lokasyonlarında hayata geçireceği yedi proje için ilk adımın atıldığını belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Kentimize çevreci, dayanıklı ve yeni 47.970 konut kazandıracağız. Dar ve orta gelirli hemşerilerimizi ev sahibi yapmanın mutluluğunu yaşayacağız. Emlak piyasasını vatandaşların lehine dengeleyeceğiz. Yüksek gelir grubuna hitap eden konutların satışından elde ettiğimiz geliri de dar ve orta gelirli vatandaşlar için üreteceğimiz konutlara harcayacağız,” dedi.