Atakumlu çocukları depremzede arkadaşlarıyla bağ kuruyor

• 24 Nisan 2023
Atakum Belediyesi, Atakumlu çocukların depremzede arkadaşlarıyla paylaştığı mesajlar ve resimler için özel bir köşe oluşturdu.

Türkiye’yi sarsan depremlerden sonra başlatılan dayanışma seferberliğine Atakum’da yaşayan çocuklar ve aileleri ile katıldı. Depremzede arkadaşlarının yaralarını sarmak için kolları sıvayan Atakumlu çocuklar, harçlıklarını, oyuncaklarını ve giysilerini arkadaşlarıyla paylaştı. Çocuklar, yazdıkları mektuplarla depremzede arkadaşlarının acılarına ortak oldu. Atakum Belediyesi ekipleri, çocuklar için özel bir köşe oluşturdu. Çocukların yazdığı mektuplar, yaptığı resimler, belediyenin girişindeki camlı panoda muhafaza ediliyor.