Bayram: “Öğrenciler için etkinlikler düzenledik”

• 24 Nisan 2023
Başkan Mesut Bayram, Ayvacık Belediyesi’nin eğitime yönelik hizmetlerini Belediye Gazetesi’ne anlattı:

2019 seçimlerinden bu yana eğitime yönelik birçok çalışma yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Okulların spor kulüplerine forma ve ulaşım desteği sağlıyoruz. Öğrencilerin gezi programlarına ulaşım desteğinde bulunuyoruz. Her yıl dönem başında ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye, okul kıyafeti ve ayakkabı ihtiyacını karşılıyoruz. Çocukların sosyalleşmesi, spor becerilerini geliştirebilmesi için futbol kursu açtık. Üniversite öğrencilerine her sabah sıcak çorba ikram ediyoruz. Belirli gün ve haftalarda kahvaltı, yemek gibi organizasyonlarda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geliyoruz. Her dönem sonunda tiyatro, sirk gibi gösteri programları düzenliyoruz. Okullara bakım, onarım, tadilat, tamirat işlerinde yardımcı oluyoruz, malzeme desteğinde bulunuyoruz. Okullara ayrıca fotokopi ve renkli yazıcı desteğinde bulunduk. Kreşlerin bahçelerinde oyun alanları oluşturduk. 250 öğrenci kapasiteli kreşin yapımına başladık.