Beylikdüzü Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden işbirliği

• 24 Nisan 2023
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer arasında “iyi niyet ve işbirliği belgesi” imzalandı.

Türkiye’deki yoksullukla mücadele eden, hizmetleriyle örnek olan Beylikdüzü Belediyesi, önemli bir işbirliği yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık arasında “iyi niyet ve işbirliği belgesi” imzalandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy Sosyal Projeler Dairesi Yerleşkesi’ndeki imza törenine, CHP Genel Başkanı ve 13. cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve eşi Zehra Çalık, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer ve ilçe protokolü katıldı.  İki belediye, çocuk ve kadın yoksulluğunu önlemeye yönelik uygulamalarda ve projelerde işbirliği yapacak. Beylikdüzü Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve ilçe sınırlarını aşarak tüm ülkeye yayılan “Beslenme Saati” uygulaması İzmir’de de başlatılacak.