Ceyhan Belediyesi, çalışanlarına ilkleri yaşatıyor

• 24 Nisan 2023

Memurlar için imzalanan toplu sözleşmenin ardından bu kez işçilerle bir araya gelen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ramazan Bayramı öncesinde işçileri sevindirecek, çifte bayram yaşatacak bir sözleşmeye imza attı. Belediyenin 430 işçisine yıl içinde iki kez ödenen 10 günlük tediyeyi, dört kez olmak üzere 24 güne çıkaran Başkan Hülya Erdem, Türkiye’de hiçbir belediyenin uygulamaya koymadığı bir yeniliğe de imza attı. Başkan Hülya Erdem, cumhuriyetin 100. yılına özel olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda işçilere 1.000 TL ikramiye ödemesi yapacak. Ceyhan Belediyesi işçileri, her 29 Ekim’de ikramiye alacak.