Çiğli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Çocuk Spor Festivali’ne ev sahipliği yaptı

• 24 Nisan 2023

Çiğli Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün organize ettiği Çocuk Spor Festivali’nde, ilçe belediyelerinde ve özel kulüplerde spor yapan 12 yaş altı çocuklar, basketbol, badminton, futbol, taekwondo, tenis ve voleybol branşlarında birbirleriyle mücadele etti. Ataşehir Mahallesi’nde, Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakaların ardından toplu ödül töreni düzenlendi. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için hazırlıklarımızı tamamladık. Ev sahipliği yapacağımız Çocuk Spor Festivali’nde çocuklar altı farklı branşta kıyasıya mücadele etti. Biz de onların coşkusuna eşlik ettik,” dedi.