Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Genç Kızlar Voleybol Takımı yenilgisiz

• 24 Nisan 2023
Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Genç Kızlar Voleybol Takımı, grubunda oynadığı maçları yenilgisiz tamamladı.

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Genç Kızlar Voleybol Takımı, A ve B olmak üzere iki takım hâlinde mücadele ederken, Yıldız Kızlar Voleybol A Takımı, Çorlu’da karşı karşıya geldiği Çanakkale Belediyespor, İstanbul Bizimkentspor, Lüleburgaz Akademi Basketbolspor ve Edirne Avrupa Yıldızları takımlarını set vermeden 3-0 mağlup ederek grubu namağlup lider olarak tamamladı. Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Genç Kızlar Voleybol Takımı, mayıs ayında yarı final maçı oynayacak. Küçük Kızlar Voleybol Takımı, gruba A ve B olmak üzere iki takımla katıldı. Küçük Kızlar Voleybol A Takımı, tüm maçlarını kazanarak Tekirdağ şampiyonu oldu, haziran ayında İzmir’de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı. Midi Kız Voleybol Takımı da oynadığı tüm müsabakaları kazanarak önce Tekirdağ şampiyonu, ardından bölge şampiyonu oldu. Midi Kız Voleybol Takımı, 25 Mayıs 2023 tarihinde İzmir’de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası finallerinde mücadele edecek.