“Darsofa Çok Amaçlı Toplantı ve Düğün Salonu” hizmete açıldı

• 24 Nisan 2023
Edremit Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan “Darsofa Çok Amaçlı Toplantı ve Düğün Salonu” hizmete açıldı.

Edremit Belediyesi’nin Kadir Gecesi’nde düzenlediği açılışa ve iftar programına katılım yoğun oldu. Açılışa, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Saadet Partisi Balıkesir İl Başkanı Abdulkadir Durmaz, CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, İYİ Parti Edremit İlçe Başkanı Oğuzhan Cıvgaz, Saadet Partisi Edremit İlçe Başkanı Ahmet Pınar, Millet İttifakı Balıkesir milletvekili adayları, Edremit Belediye Başkan Yardımcıları Tayfun Gerkuş, Tayfun Canlı, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Açılış konuşmasını yapan Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit için ilk günkü heyecanla çalıştıklarını söyledi. Başkan Arslan, söz verdiği projeleri hayata geçirmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.