Finike Belediyesi, Uluslararası Cittaslow Ağı’na katıldı

• 24 Nisan 2023

Finike, yaşamın kolay olduğu sakin şehirlerin ortak buluşma noktası olarak nitelendirilen Uluslararası Cittaslow Ağı’na katıldı. Polonya’nın Reszel şehrinde düzenlenen toplantıya, Finike Belediye Başkan Yardımcısı Sıdıka Gökyar Kızılca, meclis üyesi Volkan Aydıner ve beraberindeki heyetle birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin temsilcileri katıldı. Uluslararası Cittaslow Komite Başkanı Mauro Migliorini’den sertifika alındı. Finike Belediye Başkan Yardımcısı Sıdıka Gökyar Kızılca, “Uluslararası Cittaslow Ağı’na katılan 22. ilçe olmaktan gurur duyuyoruz. Finike’nin adını tüm dünyaya duyurmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz,” dedi.