Gaziemir Belediyesi, 25. Gaziemir Ulusal Çocuk Şenliği düzenledi

• 24 Nisan 2023

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği 25. Gaziemir Ulusal Çocuk Şenliği’yle kutlandı. Çocuklar, sevdikleri çizgi film kahramanlarıyla şenlik kapsamındaki gösterilerde bir araya geldi, “Aslan”, “İbi ile Tosi” ve “Harika Kanatlar” adlı müzikal gösterilerde keyifli saatler yaşadı. Şenlikte, Şubadap Çocuk ve Gaziemir Belediyesi Çocuk Orkestrası konser verdi. Şenliğe katılan çocuklar, oyuncak trende ve trambolinde gönüllerince eğlendi, macera parkurunda yarıştı, 20 farklı atölyede hem yeteneklerini keşfetti hem de eğlendi.