Hatay Büyükşehir depremzede vatandaşlara desteğini devam ettiriyor

• 24 Nisan 2023
Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlara desteğini sürdürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlara desteğini sürdürüyor, lise ve üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için ücretsiz kurslar düzenliyor. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Hatay Büyükşehir Belediyesi Destek Eğitim Merkezi, depremden etkilenen öğrencilere psikolojik ve sosyal destek veriyor. Depremin acılarını hafifletmek amacıyla tüm imkânlarını seferber eden, uzman ve gönüllü eğitmenlerle birlikte çalışan Hatay Büyükşehir Belediyesi, gençleri sınavlara hazırlıyor. Sınavlara hazırlanan öğrencilerin her ihtiyacı karşılanıyor.