Kartal Belediyesi, ara tatilde çocukları etkinliklerle buluşturdu

• 24 Nisan 2023

Kartal Belediyesi Masal Müzesi’nde, Kartallı Kazım Meydanı, Rıfat Ilgaz Eğlenceli Çocuk Kütüphanesi’nde ve Sanat Sokağı’nda düzenlenen etkinliklerde yüzlerce çocuk bir araya geldi. Çocuklar, Kartal Belediyesi’nin etkinlikleriyle keyifli anlar yaşadı. Ara tatil şenlikleri kapsamında Kartal’ın çeşitli noktalarında kurulan etkinlik alanlarında birbirinden farklı oyunlar çocuklarla buluştu. Sihirbaz gösterileri, karikatür çizimi, yüz boyama, balona şekil verme, müzikli sokak oyunları, halat çekme yarışması, patlamış mısır, pamuk şeker ikramı, tiyatro oyunları gibi etkinlikler ve birbirinden farklı atölyeler Kartallı çocuklar için organize edildi. Etkinlikler yoğun ilgi gördü.