Kırklareli Belediyesi, köy enstitülerinin kuruluş yıldönümü için etkinlikler düzenledi

• 24 Nisan 2023

Kırklareli Belediyesi, Kırklareli Kent Konseyi ve Kepirtepeliler Eğitim Vakfı işbirliğiyle “Eğitim Işığı Köy Enstitülerinin Kuruluş Yıldönümü” etkinliği düzenlendi. 83. yıldönümünde köy enstitülerinin aydınlanmanın kaynağı olduğu bir kez daha vurgulandı. Etkinlik, fotoğraf sergisi, kokteyl ve klasik müzik dinletisiyle başladı. Köy enstitüsü mezunu öğretmenlere onur belgeleri takdim edildi. Etkinlik kapsamında Sedat Tonguz moderatörlüğünde “Cumhuriyetin 100. Yılında Eğitimde Büyük Aydınlanma Hareketine Bir Bakış” adlı panel düzenlendi.