Konak Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için kutlama töreni düzenledi

• 24 Nisan 2023

Konak Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gültepe Meydanı’nda kutlama töreni düzenledi. Törene, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, Deva Partisi Konak İlçe Başkanı Ali Rıza Uygur, Saadet Partisi Konak İlçe Başkanı Rıfat Yıldırım, CHP Konak İlçe Kadın ve Gençlik Kolları, Millet İttifakı ilçe örgütlerinin yöneticileri, Konak Belediyesi meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, demokratik kitle örgütleri, meslek odalarının ve vakıfların temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bando Rumeli’nin marşları eşliğinde ellerindeki Türk bayraklarını heyecanla sallayan çocukların neşesinin damga vurduğu törende, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, anıta çelenk koydu. Özgün Halk Dansları Topluluğu’nun zeybek gösterisi büyük alkış aldı.